Izvor: Happy BSC Portal
27.10.2023 u 16:44
0

POZNATA GLUMICA SE POKAJALA: Kasno je shvatila da se izobličila, na sve načine pokušava da vrati stari izgled (FOTO)

Pokajala se što je pokušavala da održi mladolik izgled.

Poznata glumica Kortni Koks koja ima 59 godina izjavila je za britanske medije da je pod pritiskom da ostane mlada u industriji preterala sa korekcijama
Objasnila je kako je odluku da nešto „napravi na sebi“ donela pod pritiskom da mora ostati mlada po svaku cenu.

– Ostatku sveta vaše se lice naočigled promenilo, ali vi to ne primećujete, pogotovo kad ste bili na samo jednom postupku – izjavila je dodajući da se na vlastitom iskustvu uverila kako je to je bilo potpuno gubljenje vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)


Popularna glumica iz čuvene serije „Prijatelji“ nije imala problem da prizna da je preterala sa korekcijama, nakon čega je odlučila i da postojoće filere ukoloni iz svog lica.

– Ne shvatate da izgledate čudno, pa onda nastavite da ubrizgavate još više jer sebi izgledate normalno. Hvala Bogu da se fileri mogu ukloniti. Zabrljala sam i sada sam, na sreću, uspela da umanjim većinu štete – ispričala je ranije.

OVO JE PRAVO OSVEŽENJE NA MUZIČKOJ SCENI: Pesma koja budi najlepše emocije (VIDEO)

Filere je uklonila i sada se trudi da prihvati sebe bez tih dodataka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter