Izvor: Happytv.rs/Kurir.rs
03.11.2023 u 13:53
0

NAKON SVIH MUKA STIGAO USPEH: Britni Spirs konačno ima razloga za slavlje

Pevačica ovih dana uživa u uspehu koji je dugo čekala.

Britni Spirs iza sebe ima teške i izazovne godine, ali čini se da stvari konačno kreću na bolje. Nakon razgoda od Sema Asgarija i brojnih porodičnih problema, pop zvezda je nedavno objavila memoare koji se munjevito prodaju.

OPET U BOLNICI: Britni Spirs u totalnom haosu!
instagram/prinscreen

 

Njeni memoari pod nazivom „Woman in me“ („Žena u meni“), prodati su u 1,1 milion primeraka samo u SAD u prvih nedelju dana nakon objavljivanja.

– Ulila sam svoje srce i dušu u memoare i zahvalna sam brojnim obožavaocima i čitaocima širom sveta na njihovoj nepokolebljivoj podršci – navela je između ostalog Spirs u saopštenju za knjižaru Gallery Books.

Podaci o prodatim primercima uključuju knjige poručene u pretprodaji, štampanim primercima, audio-knjige i e-knjige, navodi AP.

Njene memoare kritičari su pohvalili kao ubedljiv prikaz uspona do globalne slave i nevolja koje su je sustigle, posebno usled starateljstva koje je godinama davalo njenom ocu kontrolu nad velikim delom njenog života.

OVO HOLIVUD NIJE VIDEO: Al Paćino daje milionsku alimentaciju bivšoj, spisak je dugačak

Uprkos tome, “Žena u meni“ nije najbolje prodata knjiga u prvoj sedmici od objavljivanja u SAD, pošto su se memoari britanskog princa Harija Vindzora “Višak/Rezerva“ (Spare) prodali u 1,6 miliona primeraka tokom prve nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter