Izvor: Kurir.rs
03.11.2023 u 13:12
0

ACA LUKAS INIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA KARLEUŠOM: „Svađamo se kada ona brani neku svoju drugaricu, „kinesku Karleušu“

Poznato je da su Jelena Karleuša i Aca Lukas često ratovali preko medija i društvenih mreža, a sada je folker otkrio i koren njihovog problema.

Na konstataciju jedne voditeljke da se posvađao sa mnogim kolegama, ali se i pomirio, on je rekao sledeće:

– Znaš kako, ja ne volim da se svađam, ja volim da se na***em majke, kad vidim da je neko krenuo na mene, a kad se posvađam ja se više ne mirim. Ja sam se možda posvađao dva-tri puta u životu, to je nešto drugo i to nisu javne ličnosti. Sve ovo ostalo… pa naravno da bude svega, najviše sam imao konflikata sa tom jednom osobom, prijateljicom, drugaricom koju ja gotivim na kraju krajeva, jako – istakao je Lukas.

Kako je otkrio, on smatra da Jelena i on imaju isti, samo jedan problem.

REPRIZA DUELA IZ 2013: Karleuša i Ceca pevaju u isto vreme na Ušću 2024, haos u najavi

– Mi imamo problem sami sa sobom, sa svojim jezikom koji je brži od pameti, ja imam sa tim što ne mogu da prećutim i onda se nađemo u takvoj situaciji – rekao je Lukas.

Aca je otkrio i u kakvim je sad odnosima sa Jelenom.

 Pa mi smo uvek u dobrim odnosima. Mi se posvađamo preko novina, a onda se sretnemo i pričamo normalno, pa se opet posvađamo oko nekih glupih stvari, kada ona brani neku svoju drugaricu „kinesku Karleušu“ i onda opet shvatimo da se svađamo pre svega oko nebitnih ličnosti – istakao je Lukas.

Aca je istakao i da je čestitao Jeleni na postignutom uspehu.

– Imali smo koncert sad zajedno u Bečeju, ja sam preslušao ceo njen koncert, fenomenalno je odradila! Ona kad je sišla sa bine, ja sam joj čestitao, tako da što se tiče nje, ja nju stvarno gotivim i imam lepo mišljenje o njoj, u svakom segmentu – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter