Izvor: Happytv.rs/24sedam.rs
03.11.2023 u 11:18
0

OVO HOLIVUD NIJE VIDEO: Al Paćino daje milionsku alimentaciju bivšoj, spisak je dugačak

Bivši par imaće zajedničko starateljstvo.

Glumac Al Paćino (83) i njegova bivša partnerka s kojom je nedavno dobio dete, Nur Alfala (29), rešavaju probleme oko izdržavanja deteta.

Glumac će morati mesečno da izdvoji ogromnu sumu za svoje dete, koje je dobio sa svojom 54 godine mlađom devojkom, a nakon raskida koji se desio pre oko dva meseca.

Oni su dobili sina Romana Paćina u junu, a već početkom septembra su prekinuli emotivnu vezu. Par se tada navodno sve dogovorio oko starateljstva deteta, ali je u svetskim medijima osvanula cifra koju Paćino mora da plaća, a kojom će Nur sama nastaviti da odgaja dete. U alimentaciju je svrstano nekoliko stavki.

Kako javlja Page Six, sud u Los Anđelesu je presudio da glumac mora bivšoj devojci unapred da plati 110.000 dolara, odnosno pre nego što počne da plaća alimentaciju. To nije sve, već će zatim Al morati da izdvoji 13.000 dolara za patronažnu sestru i mora da podmiri sve zdravstvene troškove koji već nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem.

„ČOVEK LEGENDA, SVAKA ČAST“ Žika Todorović objavio fotku koja je zapalila internet (FOTO)

Slavni umetnik mesečno će plaćati alimentaciju čak 30.000 dolara, a godišnje mora da uplati i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svog deteta. Ukoliko bude uspeo da plaća alimentaciju do 18. rođendana svog deteta, Al Paćino će do tada dati skoro 6,5 miliona dolara.

Sud je, takođe, odlučio da Paćino i Nur dele starateljstvo nad sinom, iako će beba živeti sa majkom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter