Izvor: zena blic
12.03.2024 u 07:23
0

NE KRIVITE MENE, KRITIVITE PRODUCENTE: AL PAĆINO se oglasio povodom najveće KONTROVERZE oko OSKARA!

Čuveni glumac Al Paćino imao je pre dva dana na 96. dodeli Oskara važnu ulogu, da pročita pobednika u kategoriji najboljeg filma. Prekršio je tada pravilo dodjele pa nije pročitao sve nominovane naslove, a ni pobednička ekipa filma „Openhajmer“ nije bila sigurna da li je zaista trijumfovala, u jednom momentu. Holivudska zvezda oglasila se povodom ove kontroverze.

Al Paćino je o čudnom momentu sa Oskara 2024. rekao sledeće:

„Čini se da postoje neke kontroverze oko toga što sinoć nisam spomenuo svaki film imenom pre nego što sam objavio nagradu za najbolji film. Samo želim da budem jasan da mi nije bila namera da ih izostavim, već je izbor producenata bio takav da se ta imena više ne ponavljaju budući da su pojedinačno isticani tokom ceremonije“, izjavio je glumac za TMZ.

KREĆE RUSKI KONAČNI NAPAD! OPERACIJA „POSEJDONOVA PESNICA“ za zauzimanje ODESE i HARKOVA – UKRAJINCI mole za milost

Napomenuo je da mu je žao što nije pročitao sve nominovane naslove: „Bila mi je čast da budem deo večeri i odlučio sam da pratim način na koji su želeli da se ova nagrada dodeli.

Shvatam da je biti nominovan velika prekretnica u nečijem životu i da je ne biti u potpunosti prepoznat uvredljivo i bolno.

Kažem ovo kao neko ko je duboko povezan sa filmskim stvaraocima, glumcima i producentima pa se duboko saosećam sa onima koji su bili omalovaženi ovim previdom i zato sam smatrao potrebnim da dam ovu izjavu“.

Dok je Al Paćino uručivao Oskara za najbolji film, u publici su bili Robert de Niro i njegova partnerka Tifani Čen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter