Izvor: Happytv.rs/Blic.rs
03.11.2023 u 11:50
0

VOJIN ĆETKOVIĆ ISKRENO O ĆERKAMA: Držali smo ih daleko od pozorišta

Ćerke Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović za sada ne pokazuju interesovanje za glumu.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović roditelji su bliznakinja Vere i Mile, a iako su im oba roditelja dramski umetnici, devojčice za sada ne pokazuju interesovanje za glumu.

Ćerke Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović nikada se nisu preterano eksponirale u medijima, a kako je glumac istakao, neće im sugerisati kojim putem treba da idu, već će biti tu da ih podrži i ohrabri.

Iako ne govori često o privatnom životu, Vojin je jednom prilikom pričao o supruzi Slobodi.

Printscreen/Youtube/Karic fondacija

 

– Uvek sam govorio da je divno kad igrate sa dobrim glumcem. Moja sreća, i privatna i profesionalna, jeste to što je Sloboda veoma dobra glumica.

Toliko vremena provodimo na poslu tako da i kod kuće pričamo o njemu, ali pokušavamo da se ne mešamo jedno drugom previše u to što radimo – izjavio je glumac pa se dotakao i njihovih ćerkica.

– Ćerke smo do sada držali daleko i od pozorišta i od snimanja. Samo su par puta bile na nekom snimanju, kad smo bili na terenu i kad ih se uželimo, pa neko od nas dvoje, ko ne snima u tom trenutku, dovede ih da se vidimo.

„ČOVEK LEGENDA, SVAKA ČAST“ Žika Todorović objavio fotku koja je zapalila internet (FOTO)

Smatram da dete koje je talentovano tek sa 18 godina treba da odluči da li hoće da se bavi glumom ili ne. Ne ranije, jer treba da imaju normalno detinjstvo i normalnu mladost da bi posle sa scene zračili – istakao je glumac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter