Izvor: BSC Happy/Story, Blic žena
26.12.2023 u 08:44
0

NAPAĆENA DUŠA SKONČALA SAMA: Obožavao ga je ceo svet, ali on nije bio srećan

Ne postoji božićna zabava na kojoj se ne sluša pesma "Last Christmas" od benda Wham! Izveo ju je legendarni Džordž Majkl 1986. godine, a svih ovih godina ostala je u vrhu najboljih i najslušanijih božićnih pesama. Zato i ne čudi što je mnoge šokirala vest koja je na Božić 2016. odjeknula kao bomba – preminuo je Džordž Majkl.

Kada je umro, Džordž Majkl je imao samo 53 godine.

Prvobitno se sumnjalo da se pevač namerno predozirao. Kasnije se saznalo da je preminuo zbog kardiomiopatije (bolesti srčanog mišića), miokarditisa i problema sa jetrom.

Njegov dobar prijatelj i kolega Elton Džon jednom je govorio o borbi Džordža Majkla sa zavisnošću.

KRAGNA OD PARA: Mladog pevača okitili „šuškama“

– Morate stvarno da želite da se „skinete“ sa toga. Recimo, stvarno sam to želeo jer sam znao da imam dve opcije – umreti ili živeti. Hteo sam da živim. Ali Džordž to nije želeo. Naljutio se na mene kada sam mu rekao da treba da promeni svoj život da bi bio srećniji. Nikada se nije osećao dobro u svojoj koži, iako je govorio drugačije, rekao je Elton.

Džordž je od detinjstva sanjao da bude poznat, a majka ga je u tome najviše podržavala. Tako je bilo sve do 1997. kada je preminula, posle čega je još više počeo da pije i da se drogira.

Veoma se obogatio Džordž tokom svoje duge karijere i umro je uz testament – sve je ostavio porodici i prijateljima.

Tužna činjenica da je muzičar preminuo na Božić postaje još tužnija i tragičnija kada je tri godine kasnije, takođe na Božić, umrla njegova sestra Melani Panajotu, koja je pronađena u stanu. Okolnosti njene smrti bile su podjednako čudne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter