Izvor: kurir.rs
26.12.2023 u 10:30
0

EPILOG ESTRADNOG SKANDALA: Ko je koga izbacio iz stana?

Goran Ratković Rale prošlog vikenda našao se u centru skandala kad se ispred zgrade u kojoj živi desio haos sa Anom Nikolić! Kako su mediji saznali od izvora bliskog akterima drame, pevačica je grebala i čupala kompozitora, a kasnije se ispostavilo da je Nikolićeva napravila ljubomornu scenu zbog svoje koleginice Olje Bajrami, koja je tada bila u studiju kod Raleta. Na kraju je Ana okrivila Olju da je ona dojavila medijima o situaciji koja se dogodila, što je Ratkovića iznerviralo, pa je folkerku izbacio iz stana.

Na pomenutoj lokaciji, novinari su prvo sreli Raleta kako ulazi u zgradu, a vrlo brzo i Olju, koja je bila u svom autu vidno potresena i nervozna.

Kada su je zamolili za kratku izjavu, Bajramijeva se zahvalila, sve vreme razgovarajući telefonom, zatim upalila auto i krenula u pravcu centra grada. Izvor blizak akterima ove priče rekao nam je da je Goran poverovao Ani, pa se posvađao sa Oljom i rekao joj da napusti stan i da mu se više ne obraća.

KRAGNA OD PARA: Mladog pevača okitili „šuškama“

– Nakon što su mediji pisali o sukobu između kompozitora i pevačice ispred zgrade, u toku noći izbio je i opšti haos u Raletovom stanu. Naime, Ana je pozvala Raleta i rekla da je Olja kriva što su mediji saznali za njihov sukob. Rekla mu je: „Eto, ova tvoja da bi se dokopala nekog teksta u novinama, zvala je sve novinare i ispričala im za našu svađu. Ona je kriva za sve, reaguj i smiri je. Ako je ona željna naslova, ja nisam.“ Rale je nakon ovoga pobesneo, pa je Olji svašta rekao i poručio joj da odmah ujutru napusti njegov stan – rekao je izvor.

Podsetimo, posle saznanja da je Ana nasrnula na kompozitora poslali su pevačici u petak oko 22 sata poruku, koju je ona pročitala nakon nekoliko minuta. Za to vreme je bila u autu ispred studija Gorana Ratkovića. Zadržala se skoro dva sata parkirana na samom ulazu, a onda je otišla kući. Ekipa koja se našla na licu mesta je, nakon što je Nikolićeva otišla s lokacije, usnimila Olju kako na terasi kompozitora, vidno uznemirena, razgovara s nekim telefonom. Ana je u ranim jutarnjim časovima, oko šest sati, poslala novinarima poruku tvrdeći da nije bilo nikakvo incidenta i da je ona s Raletom prijatelj 30 godina. Takođe, tada se oglasio i Ratković, koji je ekao sledeće:

– Ana Nikolić i ja smo prijatelji više od 20 godina. I to je jedina istina. Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje. Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim s radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče, koja je među nama samo umetnička.

Zanimljivo, Ratković je noć pre izjavio: – Desila se manja čarka, ali ništa od čupanja, tuče i ostalog. Razumem da sve mora da bude pompezno, ali nije nasrnula na mene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter