Izvor: KURIR/BLIC
09.06.2023 u 10:12
0

NAPUSTILA BEOGRAD, S GUDELJEM OTIŠLA NA PUT! Nemanja je ne ispušta iz zagrljaja Evo gde se nalaze i ko im pravi društvo

Anastasija Ražnatović, koja je posle nekoliko meseci nedavno došla u Beograd, nije se dugo zadržala u porodičnom domu.

 

Ona je stigla u rodni grad iz Budimpešte, gde je pratila dečka Nemanju Gudelja u finalu Lige Evrope koju je osvojio, na rođendan njenog bratanca Željka, ali se ubrzo uputila put Trebinja.

Anastasija Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Na ovo putovanje otišla je sa fudbalerom, a sa njima su i njegov brat Dragi, njegova devojka, otac i vozač.

Fudbaler Sevilje je objavio zajednički selfi iz ovog grada u Hercegovini. Na fotografiji on grli Anastasiju, a sa njima su i njegov brat i njegova devojka.

Anastasija Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Anastasija se polako oporavlja od nedavnog gubitka bebe, a Gudelj joj posvećuje svu svoju pažnju. Ovaj boravak u Hercegovini njoj prija, a on ne zapostavlja svoju fizičku spremu, pa svakodnevno trenira u teretani i na fudbalskom terenu što je takođe pokazao na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter