Izvor: Kurir.rs/24sedam
09.06.2023 u 09:44
0

ŠOK U MARKETU: Marija odvela Vericu u nabavku, pa izgubila živce: Jesi li normalna? Neću to da platim!

Marija Šerifović i njena majka Verica Šerifović kad god mogu vreme provode zajedno, a pevačica te trenutke zabeleži kamerom pa snimke objavi na svom Jutjubu.

 

Njeni fanovi obožavaju da gledaju klipove, naročito one s Vericom, pa je Šerifovićka sada snimala kako to izgleda kad joj majka dođe u goste pa je natera da odu u nabavku.

Marija Šerifović
FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

– Vera neko vreme nije bila kod mene, ali sad je stigla i to u jednoj ruci ima Luj Viton torbu, a u drugoj metlu. Tako da VIP čistačica je stigla, svetska čistačica – našalila se Marija na samom početku, a onda se nadovezala Verica na to što Šerifovićeva slabo kuva.

 Miš može da umre u tvom frižideru, da crkne! Samo naručuješ, nema ništa kuvano, znači propast. Idemo u nabavku, ali kaži ko plaća preduzeće ili? – našalila se Verica, a Šerifovićeva je potvrdila da ovoga puta ona plaća.

Kada su stigle u prodavnicu, Marija je tražila da se dogovore oko budžeta, te pitala majku da li joj je dovoljno pet hiljada dinara.

– Pa bolje da se vratimo onda odmah kući. Šta da kupim sa pet hiljada, bolje da se vratim kući. Pa ti hoćeš i meso i još svašta nešto. Kad otvoriš frižider, svaki put kažeš da imaš isto, pa šta hoćeš, magare u njemu?! – odbrusila je Vera i nasmejala naslednicu.

Marija Šerifović
FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

Kupovina je počela, Verica je tražila od Marije da je ne požuruje, ali je onda majka izbacila ćerku iz takta, jer je gledala da li da kupi novi toster.

– Šta će ti to? Je l’ si normalna, neću da platim toster! Polazi! Je l’ razumeš da ne treba da vičeš na mene u prodavnici! – kroz smeh je rekla Marija majci, koja je naposletku odustala od kupovine tostera.

Kada su došli na kasu, račun je ispao 15.600 dinara.

– Dobro ja ću da platim 15.000, a ti daj ovih 600 – rekla je Marija, a onda su otišle kući, gde su se odmah bacile na isprobavanje novih stvari koje su kupile.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter