Izvor: Happy BSC Portal/Gloria.rs
12.12.2023 u 09:43
0

NE GUBI VREME, SAMO PAR MESECI OD RAZVODA: Holivudski šmeker u ljubavi sa pevačicom (VIDEO)

Nova devojka Kevina Kostnera uslikana je po prvi put sa slavnim glumcem.

Šokantna je bila vest da se Kevin Kostner i Kris Baumgartner razvode nakon osamnaest godina braka i troje dece.

Ipak, tek nekoliko meseci kasnije čini se da je u glumčev život ušetala nova devojka Kevina Kostnera sa kojom je nedavno uslikan, prenose svetski mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jewel (@jewel)

U pitanju je američka pevačica Džuvl sa kojom je nedavno provodio vreme na karipskim ostrvima. Tamo je naime, održan humanitarni teniski turnir, a prikupljene donacije išle su za njenu humanitarnu organizaciju.

Ovih dana na društvenim mrežama pojavile su se fotografije sa tog opuštenog druženja, a koje je objavio i američki portal TMZ na kojima se vidi kako Kostner često drži ruke oko struka pevačice pa čak i kada je držala govor nakon turnira.

Popularna pevačica je objavila nekoliko fotografija sa pomenutog događaja i na svom „Instagramu“ gdje se zahvalila glumcu kao mentoru dece koja su s njima boravila na otoku. Ipak, zajedničku sliku nije objavila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jewel (@jewel)

Nova devojka Kevina Kostnera doputovala je u društvu glumca na Karibe gde su proveli zajedno nedelju dana. Nekolicina gostiju koja je učestvovala na turniru, američkim medijima navodno je otkrila kako nema sumnje da između njih postoji nešto više od prijateljstva, a tim povodom se akteri ove priče još nisu oglasili.

DOPISIVALA SAM SE SA NJIM TOG JUTRA: Dženifer Aniston o poslednjim satima Metjua Perija

Džuvl inače ima isto 49 godina kao i Kris Baumgar i plavuša je te su se mnogi složili da veoma podseća na glumčevu bivšu suprugu.

Četiri puta bila je nominovana za Gremi, ima dvanaestogodišnjeg sina Kasea kojeg je dobila u braku sa rodeo kaubojem Tajom Marejem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter