Izvor: JUTARNJI
13.09.2023 u 19:31
0

NEOBIČAN ILI GLAMUROZAN: Biografija Ilona Maska kao latino sapunica

Biografija Ilona Maska: Tajni porođaji, konfuzija oko roditeljstva i pomirenje majki dece najbogatijeg čoveka na svetu. Iskusni biograf Volter Ajzakson u knjizi o Masku otkrio je mnogo čudnih detalja iz života milijardera, oca jedanaestoro dece.

Pevačica Grajms, bivša partnerka Ilona Maska, tvrdi da je članovima njihove porodice i najbližim prijateljima poslala fotografiju snimljenu tokom njenog carskog reza. Fotografije su dobili i njen otac i braća.

A OD BIVŠE NA POKLON: Iznenadiće vas šta je Ana Sević poklonila Darku za svadbu

U Maskovoj biografiji, koja izlazi sledeće nedelje i nosi naslov, naravno, „Elon Mask“, pisac Volter Ajzakson, koji je pratio milijardera tri godine, priseća se razgovora sa muzičarem o nezgodnoj situaciji.

„Nije razumeo zašto sam bila toliko uznemirena“. rekla je 32-godišnja Grajms sagovorniku, a taj detalj iz knjige, kao i niz drugih odlomaka, objavio je magazin People.

Ajzakson (iskusni biograf poznat po svojim memoarima o moćnima i slavnima, kao što je Stiv Džobs) takođe je u knjizi otkrio kako je par tajno dobio treće zajedničko dete, sina kome su dali ime Tehno „Tau” Mehanikus. Teško je reći kada je dečak rođen i da li je kontroverzna slika carskog reza povezana sa njegovim rođenjem. Par ima jednogodišnju ćerku, Eksu Dark Siderel, sa nadimkom „I“, i trogodišnjeg sina, Ks Æ A-12, ili skraćeno „Eks“.

Iako su raskinuli u martu 2022. godine, Grajms i Mask su ostali bliski, ali uz povremene nesuglasice o kojima baš i ne žele da ćute. Jedna od njih se upravo smiruje nakon što je Grajms, čije je pravo ime Kler Elis Baučer, prošle nedelje prozvala svog bivšeg dečka na Tviteru, odnosno društvenoj mreži X.

Nakon što je Ajzakson na Tviteru objavio fotografiju Maskovih blizanaca Stridera i Azure, dece koju je 52-godišnji bogataš dobio sa Šivonom Zilisom (39), Grajms je brzo odgovorila: „Reci Šivon da me odblokira i reci Ilonu da mi dozvoli da vidim sina ili da odgovori mom advokatu. Do sada nisam mogla da vidim fotografiju ove dece, do ovog trenutka, iako je cela situacija uništila moju porodicu.“

Doduše, nije jasno o kojem sinu govori Grajms.

Mask i Zilis su tajno dočekali blizance u novembru 2021. i skrivali decu od javnosti skoro godinu dana. U decembru iste godine, Grajms i Mask su dobili ćerku putem surogat majke. Grajms je vrlo brzo nakon objave izbrisala tvit i pokušala da ublaži priču o sukobu između nje i Zilis, inače visoko pozicionirane menadžerke Neuralinka.

„Konačno sam dugo razgovarala sa Šivonom, trebalo je to davno da se desi. Nije ona kriva, molim vas nemojte da se ljutite na nju“, napisala je pevačica na društvenim mrežama. „Jedna drugu jako poštujemo i uzbuđene smo što ćemo postati prijateljice i što će naša deca odrastati zajedno.“

Izvinila se i Volteru Ajzaksonu zbog svoje reakcije na njegovu objavu.
„Razumete da je to bila ishitrena reakcija na nešto što mi jako teško pada. Komunikacija oko blizanaca u prošlosti nije išla baš najbolje, ali sada znam sve što se dogodilo i sve razumem i opraštam“, napisala je Grajms, a čini se da mnogi još uvek ne razumeju šta se dešava u zapetljanom porodičnom životu najbogatijeg čoveka na svetu.

MEINSTRIM MEDIJI U AMERICI UOPŠTE NE IZVEŠTAVAJU O MIGRANTIMA: Ilon Mask osudio medijski mrak u SAD
Printscreen Youtube Future Unity

„Žene su često izmanipulisane da se fokusiraju jedna na drugu. Razgovarajući sa Šivon, shvatila sam da je ona zaista neverovatno ljudsko biće i da obe želimo samo najbolje svojoj deci“, dodala je ona.

Što se tiče njenog trećeg i „tajnog“ deteta sa Maskom, Grajms je rekla da joj je trenutni prioritet da svoju decu drži podalje od očiju javnosti.

Zilis je brzo reagirala objavivši kako se nada da će u budućnosti provoditi više vremena s Grajms.

„Na kraju dana sve se završilo na najbolji mogući način“, napisala je u tvitu.

„Hvala ti što si našla vremena da se doista povežemo i bolje razumemo. Drago mi je da smo tako lepo razgovarali, zaista je bilo vreme. Ti si prava faca i ja te neizmerno poštujem. Jedva čekam da se zajedno igramo i čestitam na malenom Tau.“

Elon Musk je otac jedanaestoro dece. Pored troje sa Grajms i blizanaca sa Zilisom, imao je šestoro dece (od kojih je jedno tragično umrlo sa 10 meseci) u braku sa bivšom suprugom Džastin Vilson, sa kojom je bio u braku od 2000. do 2008. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter