Izvor: TELEGRAF.RS
27.08.2023 u 15:17
1

„NISAM VIDELA ČIJA JE“: Rita Ora pevala ogrnuta SRPSKOM zastavom, pa se pravdala! (VIDEO)

Rita Ora brže-bolje se pravdala nakon koncerta, jer se u jednom trenutku ogrnula srpskom zastavom koju joj je dodao neko iz publike na SZIN festivalu u Mađarskoj, prošle noći.

Kako je rekla, „od osvetljenja nije videla koja zemlja je u pitanju“.

Prošle noći, dok sam pevala na SZIN Festivalu u Mađarskoj, iz publike mi je mlađi fan dao zastavu. Od svetla koje je išlo direktno u moje oči, nisam jasno videla koju zemlju zastava predstavlja. Čim sam napustila binu, shvatila sam da je to bila srpska zastava, a ne Mađarska – pravdala se Rita.

TANJA SAVIĆ UŽIVA U LJUBAVI SA 11 GODINA MLAĐIM PILOTOM: Nakon pevačice, sada se oglasio i Muhamed, EMOTIVNO

Poštujem sve svoje fanove iz svih zemalja, ali želim jasno da stavim do znanja da sam ja ponosna Albanka sa Kosova i da mi nije bila namera da uvredim ili uznemirim moje ljude ili moju porodicu – dodala je ona za lokalne medije u Mađarskoj.

Rita Ora je poznata po čestom pokazivanju dvoglavog orla u javnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NISAM VIDELA ČIJA JE“: Rita Ora pevala ogrnuta SRPSKOM zastavom, pa se pravdala! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter