Izvor: kurir
17.10.2023 u 21:15
0

OBEZBEĐENJE! Duško Tošić posle incidenta s Ognjenom Vranješom viđen sa tri telohranitelja, evo gde je bio sa njima! SVI DETALJI

Fudbalski menadžer Duško Tošić, nakon incidenta s fudbalerom Ognjenom Vranješom na jednom beogradskom splavu početkom oktobra, viđen je sa obezbeđenjem. On se na nedavno odigranoj utakmici između Crvene zvezde i Jang bojsa na stadionu „Rajko Mitić“ pojavio sa tri telohranitelja, bio je u VIP loži, a momci su sve vreme bili u njegovoj blizini, tvrdi sagovornik Kurira koji je te večeri sreo Tošića.

IMALA JOŠ JEDNU TRUDNOĆU: Britni Spirs priznala da je abortirala bebu čiji je otac bio Džastin Timberlejk, ovo su razlozi

Prema njegovim rečima, Duško je izašao sa stadiona pet minuta pred kraj meča. Dvojica telohranitelja su bila s njim, dok je jedan otišao ranije i dovezao automobil, moguće da mu je on i vozač crni „mercedes“, kojim su se svi zajedno odvezli. Duško je seo na mesto suvozača.

– Svima je bilo čudno kada su videli Tošića sa obezbeđenjem. Jedan je bio izrazito visok. On obično na utakmice dođe sam ili s prijateljima. Momci se ni na tren nisu odvajali od njega. Da li ih je unajmio samo za tu utakmicu ili inače idu s njim gde god krene, nije mi poznato, ali sam video kako stoje uz njega i sve posmatraju dok je on opušteno pratio situaciju na terenu, a video sam i kada su otišli. Baš su brzo koračali ka automobilu, a sve vreme su gledali okolo – priča naš izvor.

Podsetimo, skandal između Vranješa i Tošića dogodio se pre dve nedelje. Tu noć je fudbaler Čukaričkog nasrnuo na sportskog menadžera i vređao ga, a u jednom momentu ga je pozvao da izađu ispred splava da se obračunaju. U njihovu svađu umešao se i fudbaler Aleksandar Prijović, koji je s Duškom odranije u sukobu, čak su se i pobili prošle godine. On je rekao Ognjenu da s Duškom izađe napolje. Tada je skočilo obezbeđenje kako bi sprečilo da se verbalni sukob pretvori u fizički okršaj. Svedok situacije bio je voditelj Milan Milošević.

Video sam frku između Duška i Ognjena, ali sam samo sačekao da prođem i odem do svog auta. Ne želim da se mešam – potvrdio je Milan kad smo ga pozvali za izjavu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter