Izvor: informer.rs
02.12.2023 u 17:46
0

OD POPULARNOG PEVAČA DO TAKSISTE: Da li je ovo najveći estradni „pad“?

Goran Gluhaković, pevač OK benda, je sa svojom ekipom harao širom Balkana ali i Evrope.

OK bend je bio jedan od najpopularnijih bendova dvehiljaditih, a žene su ludele za njima. Njihovo estradno putovanje je počelo sa hitnom „Ferari crveni“, a onda su samo ređali hitove. Jedna od najpoznatijih pesama OK benda je „Oko mene lete svi“, a kako vreme prolazi ona postaje sve veći hit. Vanvremenski hitovi su ih doveli i do prvog koncerta na Tašmajdanu.

„DA NISAM PEVAČICA BILA BIH…“: Prijovićka iznenadila odgovorom

Goran koji je i glavni pevač je pre nekoliko godina promenio članove popularnog benda.

– Mi imamo dosta nastupa iako se toliko ne eksponiramo na Fejsbuku i Instagramu. Ne reklamiramo tezge, a uvek je puno u klubovima. Kao klinac sam počeo da se bavim muzikom, svirajući po zemunskim podrumima. Imao sam nos za to da okupim dobre muzičare oko sebe. Svi smo zajedno uvek dobro funkcionisali. OK bend jeste zapravo moja solo karijera. Album sam počeo da radim sam, ali nisam sebe video kao individualca, kao pevača. Kad smo mi kretali, nije bilo mnogo bendova. Sad ne možete da stignete da ih nabrojite – rekao je za domaće medije Goran, koji je za vreme korona virusa zbog nedostatki svirki postao i taksista.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter