Izvor: kurir.rs
02.12.2023 u 18:59
0

„PLAKAO SAM DANIMA“: Perućica otkrio šta ga je SLOMILO

Pevaču Ljubi Perućici nedavno se ostvarila velika želja da postane roditelj, a u jednoj emisiji je ispričao sa koliko je emocija doživeo dolazak naslednika Alekseja na svet.

Pevač je otkrio i da je lio suze danima, što je iznenadilo mnoge.

– Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući – otkrio je Ljuba Perućica koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

On je bio jedan od roditelja koji su želeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

– Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao – ispričao je Ljuba.

Pevač je uspeo da bude prisutan tokom celog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekoveči svojom kamerom.

– Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim – rekao je Ljuba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter