Izvor: KURIR.RS
07.03.2023 u 19:15
0

OD TADA SE NE ODVAJAJU! Mina Kostić svugde vodi dečka , a evo gde su sada UHVAĆENI

Pevačica Mina Kostić odnedavno je, nakon duže pauze, otpočela ljubavnu vezu sa 15 godina mlađim momkom. Od tada se ne odvajaju i svaki momenat provode zajedno.

Pevačica isprva nije planirala da ga predstavlja javnosti, ali je naprasno promenila ploču, te često imamo prilike da ih viđamo u paru.

Pevačica, koja iz braka sa Igorom X ima ćerku, odlučila je da lepo vreme iskoristi na najbolji način, te je sa svojim mlađašnim momkom prošetala gradom. Uhvatili smo ih na Kalemegdanu, a onda i u centru prestonice. Iako su se potrudili da budu neupadljivi oštrom oku Kurirovog paparaco nisu mogli da promaknu.

Podsetimo, Mina je nedavno priznala da joj se ljubav desila iznenada.

– Sasvim slučajno smo se upoznali u Šumicama kad smo šetali kuce. On se javio, mazio kuce, slikali se. Rekao mi da me njegova sestra voli i onda mi je pisao. I tek posle dve nedelje sam mu odgovorila. Onda sam mu rekla kada tačno šetam kučiće. Šetali smo onako često- rekla je Kostićka za Grand njuz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter