Izvor:
11.04.2024 u 20:44
0

TEŠKO DETINJSTVO, BOLNA SUDBINA: Minu Kostić usvojila tetka poznatog pevača, život joj obeležila TRAGEDIJA rođene sestre

Njena porodica je živela u trošnoj kućici u prigradskom naselju Ledine, dok Mina Kostić nije data na usvajanje kao petogodišnja devojčica.

Nju je prihvatila i odgajila Duda Ivanović, tetka popularnog repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojim je Mina boravila u rijalitiju „Farma 2“, a kasnije i snimila duetsku pesmu.

Kostićeva je u njenom domu živela kao princeza, a do danas ipak nije zaboravila ni svoje biološke roditelje.

Naime, Mina Kostić, rođena je kao Minira Jašari, a kada je napunila 19 godina odlučila je da promeni svoje ime i prezime.

Ona je odrasla u siromaštvu i bedi, a o teškom detinjstvu više puta je govorila u javnosti i nikada se nije stidela svog porekla.

– Moja mama je rodila desetero dece i četvoro pobacila – rekla je pevačica jednom prilikom.

Mina se i kasnije suočila sa brojnim životnim nedaćama, a velika porodična tragedija joj je promenila život. Njena rođena sestra se udavila u tinejdžerskom periodu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter