Izvor: Kurir.rs
17.01.2024 u 22:34
0

OGLASILI SE OTAC I BRAT NASTRADALE PEVAČICE ANDRIJANE LAZIĆ! Porodica još uvek nije preuzela telo, evo šta se dešava

Pevačica Andrijana Lazić poginula je u 28. godini, 10. januara 2024. u Dubaiju, kada je pala sa 24. sprata.

Kako prenose domaći mediji, porodica još uvek nije preuzela telo tragično nastradale Andrijane.

– Procedura je takva, čekaju se papiri… Sutra stiže u Srbiju, nakon čega idemo za Bijeljinu. Sahrana bi trebalo da bude u petak – potvrdili su brat i otac nastradale Andrijane.

NAKON SMRTI MLADE PEVAČICE OGLASILA SE POLICIJA: Novi detalji stravične nesreće u Dubaiju

Andrijana je, inače, u ovom periodu trebalo da izbaci i promoviše dve pesme koje je snimila kod našeg poznatog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta.

Bila je diplomirana pravnica.

Ona je volela da putuje, a često je to radila sa porodicom i dva mlađa brata koja je imala i za koje je baš bila vezana.

Ona je, takođe, volela modu i slikanje, pa se tako na njenom profilu mogu naći fotografije u raznim izdanjima u kojima je izgledala prelepo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter