Izvor:
08.03.2024 u 16:33
0

OGLASIO SE IRFAN MENSUR NAKON ZAMENE BRANISLAVA LEĆIĆA: „Ovo je istina“

Glumac Irfan Mensur oglasio se povodom slučaja Anđele Jovanović i Branislava Lečića.

Anđela Jovanović je odbila da snima scenu sa Branislavom Lečićem, zbog, kako je navela, „neprijatnog događaja iz prošlosti koji je imala s njim“, a potom ju je glumac tužio zbog povrede časti.

Epizodna uloga koju je u seriji  trebalo da tumači Lečić, pripala je njegovom kolegi Irfanu Mensuru.

Irfan Mensur se oglasio i iskreno prokomentarisao situaciju između njegovog, kako ističe, kolege i prijatelja Branislava Lečića i mlađe koleginice Anđele Jovanović, ćerke Branke Pujić i Gagija Jovanovića.

Irfan ističe da ga je produkcija serije  pozvala noć pred snimanje serije.

„Zvali su me veče pred jutarnje snimanje, a Branislav je trebalo da igra tu ulogu, pitao sam odmah šta se desilo, pomislio sam na bolest, ne daj Bože na smrt. Rekli su mi da ima problema sa jednom od glumica, nisu mi rekli kojom, i nisam znao sve do ovih dana koja glumica je u pitanju. Pitali su me da li bih ja hteo da odigram tu epizodnu ulogu od 5-6 dana snimanja. Oni su u međuvremenu poslali tekst, odnosno separate teksta i tih scena u kojima treba da igram, koje su potpuno nevine i duhovite, i mogle su da se odigraju, te mislim da sam ih pristojno odigrao“, rekao je Irfan.

Glumac je otkrio da se konsultovao sa Lečićem pre prihvatanja uloge.

„Ali, prvo sam pozvao Lečića i objasnio mu šta se događa, u smislu, reći ću: ‘Molim te, objasni mi da li ti znaš šta se dešava, da sutra ujutru u stvari ti ne ideš na snimanje, nego zovu mene?’, a pošto smo mi jako dobri prijatelji i ceo život smo proveli zajedno, u pozorištu, mnogim filmovima, na fakultetima kao profesori glume, višestruko smo vezani i privatno u smislu da se razumemo kao ljudi, kolege, kao istomišljenici što se pozorišta i našeg posla tiče, Leka mi je rekao: ‘Molim te, nemoj da odbiješ, idi ujutru i snimi to, prosto da produkcija ne bi imala problema’, u smislu otkazivanja snimanja, što mnogo košta. On se i u tom trenutku brinuo o produkciji što je iznad mogućnosti jednog glumca“, istako je Mensur , pa dodao:

„Ja sam otišao na snimanje, družio se, igrao i imao pokušaj glume i sa Olgom Odanović, Darom Đokić i sa Anđelom i sa još 2 – 3 mlade glumice, ali ja i dalje nisam znao koja od njih je odbila snimanje sa Lečićem, niti me je to zanimalo, niti je to bio moj zadatak da istražujem i pitam ko je ta glumica. Eto, to je cela priča.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter