Izvor: Blic
08.03.2024 u 14:36
0

MIODRAG RADONJIĆ IZVEO SUPRUGU I SINA IZ PORODILIŠTA: Glumac sve šokirao gestom, ovome se niko nije nadao

Miodrag Radonjić i njegova supruga Milica Mikić dobili su još jednog sina kojem su dali ime Teodor.

Sada je glumac otišao ispred porodilišta „Narodni front“ kako bi suprugu i sina odveo u njihov dom, a tom prilikom on je učinio nešto nesvakidašnje kada je muzičarima dao novac da ne sviraju.

Naime, Miodrag je svojim crnim džipom stigao ispred bolnice, a po izlasku iz porodilišta porodicu Radonjić su sačekali muzičari.

Oni su želeli da sviraju Miodragu pesmu koju odaberu on i njegova supruga, ali glumac je izvadio novac, častio svirače i zamolio ih da ne sviraju, prenosi Telegraf.

Podsetimo, Miodrag se oglasio za medije nakon što je dobio drugog sina.

– Veoma se radujemo dolasku bebe. Dogovorili smo se da će se zvati Teodor – izjavio je on tada.

Snimci sa proslave rođenja deteta

Miodrag je rođenje drugog sina proslavio u krugu porodice i prijatelja, a na društvenim mrežama se pojavio snimak sa slavlja koje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter