Izvor: Blic
30.12.2023 u 15:15
0

OTKAZAO KONCERT: Bora Čorba prikovan za krevet

Vest da je zdravlje Bore Đorđevića ozbiljno narušeno zabrinula je fanove muzičke grupe „Riblja čorba”. O ozbiljnosti situacije govori činjenica da je koncert na Trgu kralja Milana u Nišu definitivno otkazan.

Informacija se našla na zvaničnom sajtu organizatora, a vest da je zdravlje Bore Đorđevića narušeno potvrdili su i članovi benda.

– Izvinjavamo se što nećemo moći da se, u Nišu i Boru, zajedno radujemo Novoj godini. Bori su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima jer ima jak grip, kao i probleme sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća.

Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi, evo nas na novim druženjima. Izvinjavamo se organizatorima, kao i svima kojima smo pokvarili planove.

„VIKTOR JE MLAD ZA ŽENIDBU“ Brena govorila o sinovima, pa otkrila šta želi u Novoj godini

Volimo vas, srećna Nova godina – navodi se u saopštenju benda.

Podsećanja radi, roker je nedavno primio nagradu za najboljeg kantautora godine, a po završetku nastupa obratio se pripadnicima „sedme sile“ i osvrnuo na svoje zdravstveno stanje o kojem se pisalo prošle godine:

– Dobro je, dobro je. Ovde sam jer je ovo ipak sjajan festival, sve moguće televiyije… Nosi neku važnost. Eto, i mi starci da dobijemo neku nagradu!

Volim ja da skupljam priznanja ovako, važno je za svakoga, ko kaže da nije tako laže – rekao je Bora Čorba posle priznanja za doprinos muzici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riblja Čorba (@ribljacorbaofficial)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter