Izvor: blic
26.10.2023 u 18:45
0

OTKRILA DO SADA NEPOZNATE DETALJE: Pevačica se tajno venčala i to sakrila od javnosti!

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka progovorila o braku nakon što se udala u tajnosti i iznela do sad nepoznate detalje iz privatnog života.

– Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo, poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sad krunisali brakom. Za sada je sve ok – rekla je Aleksandra Tadić Cipka trudeći se da i dalje zadrži svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

ZBOG OVOGA JE LUKASOVA BIVŠA ŽENA PRAVA BOMBA! Sonja ima savršenu liniju, tajna je u ove dve namirnice! Ovako ih koristi!

Pevačica je ipak rešila da se osvrne na komentare kako je za mnoge njena udaja bila neočekivana.

– Nisam se udala baš brzo i izgovorila sam „da“ svom dugogodišnjem partneru – prokomentarisala je Cipka, koja je priznala i da joj je život od kada je u braku bitno drugačiji.

Nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč – priznala je Cipka.

Cipka koja je prepoznatljiva po svojim često i provokativnim izdanjima, sada je ispričala i da li će se to promeniti u narednom periodu.

Moj muž prvenstveno razume moj posao i podržava me u tome. Poznaje me jako dobro. Zna šta ja volim da obučem, svakakve neke kombinacije, tako da imam njegovu apsolutnu podršku. Razumemo se i nema tu neke zle krvi. A i sigurna sam da je srećan što ima prelepu ženu pored sebe. Uostalom, znao je ko sam, šta sam, i to je to – ispričala je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter