Izvor: ALO.RS/GRANDONLINE
24.04.2023 u 12:00
0

OVAKO IZGLEDA KUĆA MILOŠA BOJANIĆA U NOVOM SADU! VILA OD 650 KVADRATA OSTAVLJA BEZ DAHA (FOTO)

Ulaže u nekretnine

Folk pevač Miloš Bojanić vlasnik je nekoliko luksuznih nekretnina koje svojim stilom ostavljaju bez daha. Pored vile u Baošićima koju sada izdaje turistima i koristi za letovanje, pevač je još pre nekoliko godina sagradio dom nadomak Sremske Kamenice.

Reč je o luksuznoj vili od 650 kvadrata u koju je folker uložio neverovatnih 1.500.000 evra. Mnogi su nuduli i veće sume novca, ali Miloš nije želeo da proda kuću u koju je zajedno sa suprugom Brankom uložio mnogo truda. Jednom prilikom je ovu kuću stavio na oglas, ali je ubrzo odustao od prodaje.Kuća Miloša Bojanića

– Iskreno, prvobitni plan mi je bio da prodam vilu i zaradim malo para, pa onda uložim u neku novu koju bih opet sredio i prodao. Međutim, kupaca skoro da nema, ipak je to velika kuća, kao dvorac je, a nije ni jeftina. Dolaze, gledaju, ali ništa – ispričao je Miloš medijima jednom prilokom.

U garaži ove velelepne vile stoji pravo malo carstvo automobila. Naime, Bijanić je veliki ljubitelj oldtajmera pa nekoliko takvih automobila ima u svom vlasništvu.

To mi je najdraže da hromiram, to je najlepši deo posla i ne propuštam ga ni ako je nedelja. Vuče me sad da ga vratim u prvobitno stanje, a to će biti brzo. Očekujem da će u toku sledeće nedelje biti upaljen i da će biti spreman da ide u Švajcarsku. Tu je sve original, ništa se tu ne dira, jedino su sedišta presvučena, a pali se kao traktor (smeh). Naravno, moramo ga provozati i preći 100 do 200 kilometara kako bi videli da li je sve ispravno. Inače, imam da završim i sklopim svoj Ford A iz 1929. godine i imam moj prvi auto Fiću, ali njega ću kasnije kad ne budem imao ništa više da završim. I tu je kraj, bar što se tiče auutomobila da nekom drugom radim, ovaj je definitvno poslednji – rekao je on nedavno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter