Izvor: HAPPY BSC
03.08.2023 u 21:27
0

PA ZAR I NA ĆERKIN ROĐENDAN: Ana Nikolić šokirala svojim izdanjem na proslavi Tarinog rođendana EKSLUZIVNO (FOTO)

Danas je Stefan Đurić Rasta organizovao gala proslavu povodom šestog rođendana svoje naslednice Tare, a njegova bivša supruga Ana Nikolić pojavila se nešto kasnije i šokirala sve prisutne. Naime, Ana je na proslavu došla u dugoj zelenoj haljini, a ono što su svi primetili je velika fleka u delu oko kolena.

Iako neraspoložena za izjave medijima pevačica je rekla da je naslednici kupila set skupocenih igračaka izrađenih od svarovski kristala.

printscreen

Kupila sam joj čitav set svarovski životinjica, rekla je Ana. na pitanje da li je to Tarina želja Ana je naglasila da jeste i dodala.-Pa da po skromnosti je skroz na mene. Novinari su se složili da je devojčica slična majci jer je pozirala baš poput nje, na šta je pevačica ironično poručila

happy

-Da ja baš volim da poziram, i umem, za razliku od mene ona ustvari stvarno ume da pozira, ona je mene prošle godine pitala zašto sam zamračena i zašto sam zaštićeni svedok, kada su nju već neke devojčice pitale da se slika i ona se slikala. Ako slučajno krene majčinim stopama pevačica je kategorična i kaže da će učiniti sve da do toga ne dođe.

Danas je saopšteno da je njen koncert, koji je bio zakazan za 7. oktobar u Štark Areni, otkazan, a ona nije želela da komentariše ovo. Kako je ranije njen PR izjavio, Ana će se povodom ovoga oglasiti na konferenciji za medije, koja će biti održana sledeće nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter