Izvor: kurir.rs
03.08.2023 u 20:27
0

DOBRO IH POTKAČILA: Sandra Afrika o saradnji sa Miletom Kitićem nije ostala dužna ni fudbalerima

Sandra Afrika radi u Crnoj Gori punom parom, nejni nastupi puni . Odmara se na jahti i uživa Govoreći smeta li joj popularnost i što je svi prepoznaju  Ne smeta mi. Drago mi je zbog toga, ali ponekad bi mi dobro došlo da imam nekih pet minuta samo za sebe. Navikla sam na to jer godinama radim ovaj posao i to je deo mog života. Iskreno, volela bih ponekad da me niko ne prepozna i da radim šta želim. Ovako moram da pazim kako se ponašam. dodaje i kaže da uživa na brodu sa prijateljima.

Ponosna je dodaje na to što je jedna od traženijih pevačica na ovima prostorima.

– To je tačno, gore-dole sam u top 10 pevačica po nastupima. Svuda gde pevam je puno. To mi puno znači. Ja radim već 17 godina. Konkurencija mi ne smeta, smatram da svako ima svoje mesto pod suncem i svoju publiku.

NEPOŽELJAN ZA MNOGE IPAK DOŠAO: Uprkos peticiji protiv njega DINO MERLIN usnimljen na BEOGRADSKIM ULICAMA (VIDEO, FOTO)

Afrika hvali kolegince Aleksandru Prijović, Teu Tairović za koju se govorilo da nisu u dobrim odnosima, što Sandra demantuje

 Okej smo nas dve, nismo u svađi. Slične smo po toj energiji, plesu… Ja sam prva koja je tako vrckala još pre 100 godina. Mi se privatno znamo, sve pohvale za nju.
O svađama na estradi sa Đanijem za koga se poslednjih dana pisalo da je izbegava u Budvi ona kaže

Mi se nismo ni svađali. Ja s njim nemam problem. Rekla sam šta sam imala o njemu. Njegovo ponašanje me je jako povredilo, ipak smo godinama letovali zajedno ovde i radili. Dolazio mi je i na brod, imamo puno zajedničkih prijatelja. Svako govori o sebi. Ja se o njega nisam ogrešila.

Kaže da nema dečka , a da je sa bivšim momkom u odličnim odnosima jer ga voli kao čoveka,Iako se njeni počeci vezuju za Mileta Kitića pevačica naglašava da je u njega razočarana, naročito što je on iskoristio sa svega 16 godina i dobro je unovčio.

NEPOZNATI MUŠKARAC BACA PARE NA SANDRU AFRIKU! Pevačica đuska po parama
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sandraafrika

Pozdravili smo se, sedeli smo za istim stolom na jednoj svadbi. Sve je bilo okej. Nismo puno komunicirali. Povredio me je na početku, bila sam klinka. O mene se baš dosta finansijski okoristio, ali ja to tad nisam znala. Ljudi su hteli da me vide na sceni s njim, tražili su da me vodi sa sobom. Nisam imala pasoš, bila sam maloletna, 16 godina sam imala. Samo sam mu jedno tražila – da me najavi Marini Tucaković da odem da mi uradi pesmu. On je u međuvremenu promenio broj telefona i nije mi pomogao. To me je jako povredilo i razočaralo. Nisam tražila pare, samo pet minuta njegovog vremena. Da li se naljutio što više ne želim da plešem na njegovim nastupima, ne znam. To nikad nisam saznala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter