Izvor:
10.10.2023 u 17:24
0

DA LI JE MOGUĆE? Slavna naslednica ismejana nakon revije, cene da hoda kao robot

Paris Hilton je prošetala rame uz rame sa najvećim modnim zvezdama na reviji Mugler, međutim, zbog svoje šetnje bila je brutalno ismejana na društvenim mrežama.

Britanski Vogue je u utorak na Instagramu objavio snimak njene šetnje sa emisije, a Hiltonova je nosila smelu crnu mini haljinu.

NJENA TRAGIČNA SMRT JE I DANAS MISTERIJA: Prošlo je 47 godina od smrti Silvane Armenulić

Uglavnom su bili inspirisani šalama na Tviteru, a jedan tvit je glasio: „Ovako hodam kada jednom godišnje obučem štikle.

„Ovako hodam kad sam pijan, ali pokušavam da dokažem da nisam“, „Izvini, ali zašto hoda kao RoboCop? Sviđa mi se odeća“, glasio je neki od ostalih komentara, a jedan korisnik je upitao: „Kakva je ovo šetnja sa kokošima?“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter