Izvor: blic
17.12.2023 u 19:20
0

PATILA JE MNOGO: Doživela sam ogromnu tugu zbog Aanastasije

Jedno do glavnih pitanja ticalo se novog albuma i kada će konačno ugledati svetlost dana.

Na Tviteru najviše čitam i gledam kako šale na moj račun, kakve su mi reakcije na pitanje kada će album, kada će pesma o Džeju… Drago mi je što se ljudi raduju pesmi vezano za Džejov film, ali to nije moja pesma, to je pesma od filma! (smeh) Što se albuma tiče već sam počela da se smejem i ne brecam se više kad me pitaju, ono, „prestanite više da me pitate za album!“ (smeh). Braja radi, stvarno verujem u njega, niti ga presiram, niti ga zovem, zbog toga će me ubiti… (smeh) Nadam se da će on zvati mene kad bude napravio još nešto novo. Sad biramo pesme. Polako, no stres! – rekla je Ceca.

Aleksandra Radović otkriva koliko se razlikuje od one kakvu je javnost vidi, ali i šta joj fali

Njena publika se uvek žali da neku pesmu nisu čuli na nastupima na koje dolaze, a razlog za to je samo jedan – vremensko ograničenje i nemogućnost da sve pesme koje su večni hitovi stanu u ta dva sata.

Na Ušću je to apsolutno dozvoljeno zato što nisam limitirana sa vremenom i mogu da pevam do kada hoću svojoj publici. Poslednje Učešće je trajalo 3 sata i 40 minuta i bilo je prelepo, niko se nije pomerio sa livade! Kad radim koncerte po regionu organizatori traže da to traje dva sata, eventualno može da se produži 15 minuta. Takvi su i ugovori… Zato se i prave, ne tako često, ali ti veliki koncerti u Beogradu gde mogu svojoj publici da otpevam sve što žele isve što je i njima i meni milo i drago. Tako da, neka ne brinu, kad se bude organizovao koncert na Ušću trajaće 6 sati! – priznala je folk zvezda.

Na kraju 2023. sumirala je utiske kakva joj je bila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter