Izvor: blic
17.12.2023 u 17:31
0

Aleksandra Radović otkriva koliko se razlikuje od one kakvu je javnost vidi, ali i šta joj fali

Aleksandra Radović koja priča o vaspitanju ćerke, svojim uspesima i neuspesima, intuiciji koju sluša i uprkos pogrešnim odlukama koje je donosila.

Aleksandra Radović je pop pevačica, koja kaže da veoma vodi računa o tome šta izgovara, o čemu peva u svojim pesmama i trudi se da ostane dosledna sebi i istraje u poslu muzikom koju oduvek propagira iako se ne libi da zapeva narodnu muziku koja kaže ipak nije u njenom srcu.

ŠABANOVA UDOVICA SE SLOMILA I dalje ne može da preboli pokojnog supruga: „Praznici nam teško padaju otkad ga nema“

Kada je reč o materinstvu i izazovima koje ono dodnisi Radovićeva je odgovorila.  Trudim se da budem nekako vaga stalno. Malo sam oštrija, malo sam nežnija, stalno kombinujem te dve metode. Trudim se da razumem, da se stavim u poziciju deteta i da možda neke stvari, koje sam volela da su sa mnom bile drugačije, ne radim sa njom. I, da je pustim da bude svoja, što je najvažnije čini mi se za dete, da bude svoje, da se od njega otkačimo u smislu da mu nismo stalno na grbači. Ja sam ovako, ti moraš tako, ne, ti moraš kako ti, ti si biće za sebe. Trudim se negde da ne ugrozim njenu individualnost, ali da postoje uvek granice koje zna da ne može da pređe. Šta da radim, to je ta priroda moja neka. Mislim da bi trebalo, generalno, roditelji da se postave tako, jer je deci mnogo lakše da funkcionišu u takvom ambijentu, čini mi se, nego ono kao, možeš sve, sve je dozvoljeno

koja ističe da vidi neke stvari koje su zajedničke kod nje i njene ćerke koja danas pohađa muzičku školu baš kao što je i njena mama pohađala.

– Vidim zajedničko strah od javnog nastupa. Imala sam dugo taj strah od javnog nastupa, zapravo nisam volela da pevam pred ljudima, uvek sam volela da pevam sama, jer je to meni bila neka terapija. S obzirom na to da sam u muzičkoj školi, kažem, završavala mnogo tih nekih odseka, nisam bila samo jedan, pa sam imala između ostalog instrumentalni odsek, svaki put kada je bio neki javni čas, interni čas, to je toliko meni bilo teško da prihvatim da sad moram pred ljudima da sviram, kasnije i da pevam. Činilo mi se nekad napravim dva koraka kao da sam ne znam ni ja šta uradila na bini, ono ništa, meni deluje to ogromno, to je ta neka, možda zatvorenost, otkud znam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter