Izvor: Happy BSC Portal/
25.11.2023 u 19:27
0

I ONA JE BILA PEVAČICA, ALI SE POVUKLA SA SCENE: Ovo je sestra Aleksandre Radović (FOTO)

Sestra Aleksandre Radović bavila se pevanjem, evo ko je ona.

Aleksandra Radović važi za jednu od najtalentovanijih pevačica i jedan od najboljih vokala na našoj muzičkoj sceni, ali malo ko zna da nije jedina u porodici koja se bavi tim poslom.

Naime, sestra Aleksandre Radović, Jelena Radović, takođe se bavila muzikom, ali nije dugo ostala u tim vodama.

Jelena je svojevremeno učestvovala na takmičenju „Pjesma Mediterana”, kao i na Radijskom festivalu. Takmičenja su se dešavala 2009. i 2010. godine, kada je sestra Aleksandre Radović dobila brojna priznanja.

Naime, na Radijskom festivalu 2010. je dobila nagradu za najbolju interpretaciju. Posle toga objavila je pesmu „Miris dlanova”, ali ipak se nije dugo zadržala u muzičkim vodama.

TUŽBA PROTIV BENA AFLEKA I META DEJMONA: Optuženi za maltetiranje, pretnje, prisluškivanje…

Jelenina karijera krenula je drugim tokom. Počela je da se bavi poslom za koji se i školovala. Sestra Aleksandre Radović danas je profesor fizičkog vaspitanja, a sa Aleksandrom, kao i sa roditeljima, u odličnim je odnosima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter