Izvor: KURIR.RS
07.09.2023 u 18:07
0

„PESMA MI JE SVE“: Lepa Lukić najavila „završni“ koncert

Legenda narodne muzike, Lepa Lukić najavila je da se nažalost oprašta od muzike i to ne bilo kako, već tako što će održati jedan veliki koncert. Tim povodom održala je konferenciju za novinare, a evo šta je ona tom prilikom izjavla:

– Nemam neku posebnu tremu posle toliko godina, ali onu pozitivnu tremu imam na samom početku. Pitam se da li će biti u redu sve, ozvučenje i druge stvari. Čim izađem i vidim da je sve u redu onda ta trema nestaje.

Kaže da koncert neće bit oproštajni već završni:

HARIS PROGOVORIO O ODNOSU SA ĆERKOM, PA OTKRIO ŠTA MU NAJTEŽE PADA: „Ništa me ne slušaju“

– Ovo nije oproštajni, već završni koncert, jer neće više biti solističkih koncerata. Zato pozivam publiku da dođe sada da se napevam za njih jer jedva čekam da dođe 27. septembara, a pre toga ću pevati i Nišlijama na niškoj letnjoj pozornici 12. septembra.

Nije htela da oda koje će se pesme naći na repertoaru, a iznenađenje će biti i specijalni gosti:

Neću baš da pričam koje ću pesme pevati. Biće hitova i iz onog vremena i iz ovog. Ja kad bih sve pesme pevala trebalo bi da imam četiri koncerta. Imaću osmoro gostiju, ali neću da ih najavljujem. Svi oni su prva liga i želim da oni budu prijatno iznanađenje za publiku. Neko možda može i da pretpostavi ko su oni, ali gosti se nikad ne najavljuju.

Na pitanje da li postoji neka poslovna želja Lepa je odgovorila:

– Ja da posle svega kažem da hoću više ja bih stvarno bila đavo. Nema te želje, sve mi se ostvarilo, osim jedne želje za koju i vrapci na grani znaju i o tome neću ni da pričam više. Kad ja kažem da mi je pesma sve – ljudi znaju na šta mislim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter