Izvor: KURIR.RS
07.09.2023 u 18:41
0

AL PAĆINO JE I DALJE SA POLA VEKA MLAĐOM DEVOJKOM: Glumčev portparol objasnio šta je pokrenuo glasine o rastanku

Al Paćino (83) je i dalje sa svojom devojkom Nur Alfalah (29) uprkos glasinama o raskidu. Oglasio se glumčev portparol i to potvrdio. Evo šta je pokrenulo priču o navodnom krahu njihove veze.

Portparol se oglasio nakon priče da su Al Paćino i Nur Alfalah raskinuli samo tri meseca nakon što su dobili sina Romana. Zabuna je nastala zbog pravnih dokumenata u kojima se navodi da ona traži potpuno „fizičko starateljstvo nad njihovim detetom, dok glumcu ostaje pravo da viđa sina“. Nur zahteva i zajedničko zakonsko starateljstvo sa suprugom nad dečakom, što holivudskoj legendi omogućava da donosi odluke o obrazovanju deteta.

SLAVNI GLUMAC POBEDIO RAK ŠEST PUTA I PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Živi u DIVLJINI i niko ga ne prepoznaje

„Al i Nur uspešno su sarađivali i postigli dogovor u vezi sa njihovim detetom Romanom, oni su zajedno, nisu raskinuli“, rekao je portparol.

Sin Al Paćina i Nur Alfalah rodio se u junu ove godine u bolnici Cedar’s Sinai u Los Anđelesu, glumac je rekao da je trudnoća njegove devojke bila „posebna“. Par je u vezi od prošle godine. Na njenoj IMDB stranici piše da je uključena u postprodukciju dva filma, među kojima je i „Billy Knight“ gde igra Paćino.

Slavni Al Paćino je u vezi sa profesorkom glume Džan Tarant dobio ćerku Džuli Mari (33), iz veze sa glumicom Beverli D’Andželo ima blizance Antona i Oliviju (22).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter