Izvor: KURIR.RS
07.09.2023 u 17:15
0

UHVAĆEN NA DELU: Holivudski zavodnik snimljen kako razmenjuje nežnosti sa zgodnom brinetom (FOTO)

Leonardo Dikaprio ume da skriva svoj privatan život kao zmija noge, ali je ovaj put dolijao. Glumac je fotografisan u noćnom klubu na Ibici, pre nekoliko dana, kako razmenjuje nežnosti sa poznatom brinetom. Kada je on u pitanju, kao i njegove devojke, svi se odmah pitaju o godinama, konkretno- da li su njegove partnerke (konačno) starije od 25 godina ili glumac ne odustaje od bizarnog (nazovi) ljubavnog pravila.

Glumac Leonardo Dikpario (48) bio je sa svojom devojkom u poznatom klubu Hi na Ibici. Fotografije njihovih poljubaca zabeležene su u ranim jutarnjim časovima. Sa Leom je bila poznata manekenka Vitorija Ćereti.

RODILA MU SINA PA GA OSTAVILA: Zovu je lovcem na dedice – Ovo je 54 godine mlađa devojka sa kojom je raskinuo Al Paćino

Ovaj model ima 25 godina. Dakle, vuk ne menja ćud. Vuk je u ovom slučaju Dikaprio, a zanosna Vitorija pojavila se u njegovom životu posle burnih ljubavnih veza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fashion by luh (@fashionbyluh_)

Poznata brineta radila je sa brojnim modnim kućama poput Alexander McQueen i Versace. Ne zna se datum njihovog prvog susreta, pojavili su se zajedno prvi put u javnosti u maju tokom Kanskog festivala gde je promovisan film „Killers of the Flower Moon“ u kojem on igra jednu od glavnih uloga.

Krajem avgusta viđeni su u Santa Barbari, a slike sa Ibice dolaze kao još jedna potvrda njihove veze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fashion by luh (@fashionbyluh_)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter