Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
08.12.2023 u 08:23
0

PEVAČ SE POČASTIO LUKS APARTMANOM: Kupio nekretninu na poznatoj turističkoj lokaciji

Petar Grašo će od sada uživati i odmarati na novoj lokaciji sa svojom porodicom.

Popularni pop pevač Petar Grašo već neko vreme razmišlja da kupi nekretninu na nekoj planini, na kojoj bi njegova mezimica Alba uživala u čistom vazduhu ali i zimskim čarolijama i snegu.

Kako prenose mediji, Grašo je aprtman pazario na Jahorini, koji se nalazi se u sklopu kompleksa koji je ušuškan stotinak metara od skijališta, a ono što je najlepše jeste da ima pogled na gustu borovu šumu. Ovo je trenutno najluksuziji kompleks na toj dobro poznatoj turističkoj lokaciji, u koji je uloženo desetine miliona evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

On će sa svojom porodicom, umesto hotela u kojima je do sada boravio, odmarati u svom apartmanu, ali cifru koju je iskeširao nije hteo da pominje:

– Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za celu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Ja celi život skijam u zapadnoj Evropi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile – ističe on, i dodaje i da mu je lokacija jako zgodna:

– Osim toga Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta širom Evrope samo uz više mira, a što je idealno za porodični odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvek se osećam lepo i dobrodošlo – ispričao je pevač.

DRAGANA MIĆALOVIĆ BILA JE U VEZI SA BOGATIM SPORTISTOM: On se povukao iz javnosti, a njegov brat je poznat ceo svet

Grašo je naveo i da će mu prvi komšija biti upravo njegov kum koji u blizini ima restoran.

Inače, cene kvadrata u ovom kompleksu u kom će Grašo uživati kreću se od 2700 pa sve do 4000 evra, pa je sigurno, ako se računa minimum, pevač iskeširao najmanje 160.000 evra za apartman.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter