Izvor: KURIR/BLIC
19.04.2023 u 12:00
1

POSLE SKANDALA SA GOLIM SELFIJEM! Džehva spakovala kofere, napustila Srbiju s njima, a evo na koje LUKS mesto je pobegla

Pevačica Teodora Džehverović poslednjih dana glavna je tema domaćih medija. Naime, nju navodno ucenjuju intimnim snimkom, a sada se na mrežama i pojavila fotografija na kojoj je Teodora Džehverović potpuno naga.

Pevačica se tim povodom oglasila i otkrila da slika na kojoj je gola nije originalna, već da je u pitanju fotomontaža.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Nakon svoh dešavanja, Teodora je rešila da napusti Srbiju, pa je tako spakovala kofere, i zajedno sa prijateljem, snajkom Adrianom Kadar i bratom Savom otputovala u toplije krajeve – na Sejšele.

Teodora Džehverović
FOTO: PRITNSCREEN

Ona se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu gde se oglasila sa aerodroma i pokazala trudnu snajku kojoj je stomak do zuba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POSLE SKANDALA SA GOLIM SELFIJEM! Džehva spakovala kofere, napustila Srbiju s njima, a evo na koje LUKS mesto je pobegla”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter