Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
08.01.2024 u 17:24
0

„BOLE ME RANE“: Pevačica operisana na Badnje veče, sada se oglasila iz bolničke postelje

Pevačica Teodora Džehverović operisana je na Badnje veče, a sada se oglasila iz bolnice.

Teodora je na svom Instagram profilu objavila fotku iz bolničkog kreveta uz sledeće reči:

– Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da mi bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo. Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će sve da zaraste kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem.

VANJA MIJATOVIĆ POSLEDNJOM FOTKOM ZBUNILA ČITAVU NACIJU! Dok svi slave Božić, ona na trpezi ima OVO, vrlo neobično

Podsetimo, Džehverovićeva je nedavno bila prinuđena da otkaže nastup za reprizu Nove godine.

Printrscreen/Instagram

 

– Dragi moji ljudi, prvo da vas obavestim da je nastup za večeras otkazan. Na moju veliku žalost, ja nisam sposobna da dođem, jer mi zdravstveno stanje ne ide na bolje. Stvarno nisam očekivala da ću baš za Novu godinu ovako da budem loše i dala sam sve od sebe da budem bolje, ali ne ide – napisala je Džehverovićeva tada na pomenutoj društvenoj mreži, ne sluteći da je čeka još veči problem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter