Izvor: BSC Happy/Glossy
16.11.2023 u 09:12
0

POSLEDNJI POKLON PUBLICI ŽARKA LAUŠEVIĆA: Najemotivniji trenutak njegove karijere (VIDEO)

Poznati glumac Žarko Laušević preminuo je u 64. godini, a nedavno smo imali priliku da ga vidimo poslednji put.

Jedan od najvećih glumaca sa našeg područja Žarko Laušević je preminuo u 63. godini saopštili su juče članovi njegove porodice.

Iza glumca veoma interesantne životne priče je ostalo troje dece, kao i supruga Anita Laušević, koja je veoma poznato ime u Holivudu.

Slavni glumac se pre oko mesec dana poslednji put pojavio u javnosti na premijeri filma Radoša Bajića „Heroji Halijarda“.

Laušević je odigrao, ispostaviće se, svoju poslednju ulogu u ovom ostvarenju. Njegovo pojavljivanje tada je izazvalo velike ovacije, a nekima je i izmamilo suze.

PRIČA O MERIMI ISAKOVIĆ I ŽARKU LAUŠEVIĆU: „Moj muž Vladica je razumeo naš odnos“

Mnogi su na premijeri sa punom pažnjom iščekivali da vide da li će slavni glumac doći da se pokloni publici, pošto se pre toga neposredno pričalo o njegovom zdravstvenom stanju.

Imao je zaista više nego lepo doček, pun emocija, ljubavi i pažnje. I od strane publike i od kolega.

Kada se pojavio na bini, glumac, koji je neposredno pre toga izašao iz bolnice, razvukao je svoj čuveni široki osmeh.

@filmitv.rs #herojihalijarda #zarkolausevic ♬ original sound – filmitv.rs

Time je uverio sve da se oseća dobro, ali način na koji ga je pozdravio njegov veliki prijatelj i kolega Petar Božović mnoge je dirnuo.

Petar Božović mu je uzeo šaku, čvrsto ju je stegao i poljubio, a Laušević je dobio gromoglasan aplauz koji je trajao više minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter