Izvor: BLIC
04.02.2024 u 11:13
0

MILOŠ DOČEKAN OVACIJAMA:Miloš Biković prvi put u javnosti nakon što je izbačen iz serije „Beli lotos“

Glumac Miloš Biković zajedno sa kolegama Miodragom Radonjićem, Jelisavetom Orašanin i Tamarom Krcunović odigrao je večeras predstavu "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu, a ovo je prvo javno pojavljivanje našeg glumca nakon što je ostao bez uloge u svetski popularnoj "Beli Lotus".

Miloš i ekipa nakon predstave pozdravljeni su ovacijama, a tri puta su izlazili na scenu da se poklone publici koja nije odustajala od aplauza i na taj način dala do znanja da su uz Bikovića kojeg je produkcija HBO-a zamenila u novoj sezoni popularne serije „The White Lotus“ nakon što je Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine prošle nedelje prozvalo našeg glumca da je Putinov glumac

Veliki broj umetnika pružilo je javno Milošu podršku.

„Kao neko ko je odrastao na američkoj kinematografiji i pop kulturi, pitam se koji su dometi i granice „CANCEL“ kulture… Gde počinje i gde se završava umetnička sloboda? Nisam mogao ni da zamislim da će jedna takva produkcija, kao što je HBO sebi dozvoliti da im jedna država određuje kasting? Da im se meša u rad? U umetničkoj slobodi reditelja kao što je Mike White? Miloš je dobio ulogu zato što je talentovan glumac, a izbačen je za 5 dana zbog tvita Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine, koje je iznelo maliciozne i neutemeljene izjave. Velika podrška za mog brata. Prijatelja. Ostani slobodan“, piše u objavi reditelja Miloša Avramovića.

Mnogi drugi glumci i glumice takođe su Milošu pružili podršku

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter