Izvor: Happy BSC
27.11.2023 u 16:45
0

POTRESNE SLIKE IZ DOMA JELENE KARLEUŠE: Pevačica ne može da zadrži suze (VIDEO)

Jelena Karleuša objavila je emotivni snimak koji je naišao na veliki odziv javnost, a pevačica je pokazala i svoju nežniju stranu, a u jednom trenutku je čak pustila i suzu.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je dirnuo mnoge, a na kome se vidi kako Karleuša kroz suze ohrabruje svog kućnog ljubimca da ustane i vežba hodanje na protezama.

Inače, Alfa, kako je beli pas, ozbiljno povređen i stradale su mu obe prednje noge, kao i rep, a Jelena je preuzela sve troškove lečenja i brigu o njemu, pružajući mu ljubav, negu i topli dom. Kako se može videti na snimku, njemu su sada stavljene tzv. proteze na nogama i uz Jelenin predan rad i brigu, vredno uči kako da ih koristi.

Inače, Karleuša je veoma glasna kad je reč o zaštiti životinja, te uopšte ne jede meso.

@nisi.u.pravu #jelenakarleusa #alpha #dog #cutie ♬ original sound – nisi.u.pravu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter