Izvor: telegraf.rs
27.11.2023 u 16:35
0

ANA JE UMRLA NA KONCERTU: Njena porodica je učinila nešto neverovatno

Tejlor Svift nastavila je turneju u Brazilu nakon što je na dan prekinula sa nastupima, zbog tragedije koja se desila pred njen nastup 17. novembra, kada je umrla 23- godišnja Ana Kler Benevides zbog srčanog zastoja, usled visokih temperatura.

Pevačica Tejlof Svift nastavila je turneju u Brazilu nakon što je na dan prekinula sa nastupima, zbog tragedije koja se desila pred njen nastup 17. novembra, kada je umrla 23-godišnja Ana Klara Benevides zbog srčanog zastoja, usled visokih temperatura. Reanimirali su je 40 minuta na olimpijskom stadionu, ali joj nije bilo spasa.

KONAČNO OTKRIVEN PRAVI RAZLOG: Evo zašto je Tanja Bošković napustila seriju „Srećni ljudi“

Anina porodica pojavila se 26. novembra na koncertu, a ono što je oduševilo sve je gest porodice.

Anin otac i ostali članovi porodice fotografisali su se sa Tejlor, noseći majicu sa likom njihove ćerke i sestre, čime su oduševili javnost i stavili do znanja da pevačici baš ništa ne zameraju i da su svesni da to nije bilo do nje.

 

instagram folhadespaulo

 

Iako Tejlor Svift nije direktno pomenula Anu Benevides tokom nastupa, fanovi su ubeđeni da je uključivanjem pesme „Bigger Than the Whole Sky” u repertoar na koncertu, znak da je time odala počast ovoj studentkinji.

U pesmi se kaže: „Zbogom, zbogom, bila si/bio si veći od celog neba. Moram da živim bez toga, nikada neću saznati, šta je moglo da bude, bilo bi, šta je trebalo da budeš ti„, piše Page six.

– Izgubio sam ćerku jedinicu, srećnu i inteligentnu devojčicu. Trebalo je da diplomira psihologiju idućeg aprila, štedela je novac za to. Nemam reči da izrazim svoju bol. Otišla je od kuće da ostvari svoj san i umrla je – rekao je nedavno otac devojke koja je umrla pred nastup pevačice, za brazilske novine.

Zahtevao je da se istraže okolnosti pod kojima je preminula:

– Želim da se utvrdi da li je zaista bilo zabranjeno da se donese vodu, je li bilo nemara u pružanju pomoći.

Postoje navodi da je muzička zvezda rekla obezbeđenju da daje vodu publici na ulazu i da postoji snimak koji prikazuje kako pevačica baca flaše sa vodom fanovima. Ona je više puta prekidala nastup i tražila vodu za okupljene obožavaoce.

Na snimku se jasno vidi koliko je bilo neizdrživo vruće.

Inače, dnevna temperatura u Riu je dostigla impresivnih 59 stepeni Celzijusa, što je dovelo do kombinacije temperature i vlage. Ova temperatura je najviša ikad zabeležena u Riu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter