Izvor: Hello.rs
27.11.2023 u 17:39
0

KAKO DANICA RISTOVSKI PODNOSI RAZVOD? Sad je sve jasno, slika govori više od reči (FOTO)

Kada je kao bomba odjeknula vest da se Lazar i Danica Ristovski razvode nakon četiri decenije braka, javnost je bila, malo je reći, u šoku.

Doduše, ova vest je brzo pala u senku druge – da je Lazar ljubav našao pored 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić.

Par je ubrzo nakon što je javnost saznala za njihovu romansu da živi zajedno u luks stanuu elitnom delu Beograd.

Glumac je navodno prodao svoju momačku kuću u Zemunu, a na nekoliko fotografija mlada Anica pokazala je prsten koji su svi protumačili kao verenički.

Toliko brzo se sve desilo, da su svi razmišljali kako se Danica oseća u tom trenutku. Razvod sam po sebi je težak period za svaku ženu, posebno kada se odvija pred budnim očima javnosti.

Međutim, došlo je vreme da se suze obrišu. Vrsna glumica pravi male korake kako bi zalečila svoje srce, i po svemu sudeći odlično joj ide.

Nije se zatvorila u kuću, već vredno radi, ulaže u sebe i zabavlja se sa svojim prijateljima i kolegama koji joj pružaju neverovatnu podršku u ovom komplikovanom periodu.

Žarko Jokanović je objavio jednu sliku sa njihovog zajedničkog izlaska i na njoj je Danica nasmejana i nazdravlja u kameru.

Lepo raspoložena, u dobrom društvu, izgleda da glumica dobro podnosi razvod, kao i da uživa u životu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter