Izvor: Informer
10.11.2023 u 18:08
0

PRIJIN SNIMAK IZ DETINJSTVA: Sada je najveća zvezda u regionu, a evo kako su izgledali njeni počeci (FOTO)

Snimak Aleksandre Prijović pre 20 godina.

Pevačica Aleksandra Prijović jedna je od najvećih zvezda u regionu, a na svom Instagram profilu je objavila snimak iz detinjstva na kojem se vidi kako su izgledali njeni počeci.

Naime, Prija je na pomenutom snimku pevala pesmu Nine Badrić „Takvi kao ti“ i zahvalila se koleginici koja joj je pružila podršku.

Printscren-Instagram

Draga Nina Badrić, ovaj snimak je nastao pre skoro dvadeset godina i osvojila sam prvo mesto na takmičenju sa vašom pesmom. Hvala vam na podršci i lepim rečima. P. S. Verujem da ste obratili pažnju na moju koreografiju – napisala je pevačica u opisu objave.

Instagram-Printscreen

Podsetimo, Nina je nedavno na jednom svom nastupu javno pohvalila Aleksandru:

– Kapa dole devojci koja je rasprodala toliko Arena. Svako ko je imalo normalan može joj se samo pokloniti. Ali zaista… Inače, meni lično je veoma draga, a još mi je draža od kada su radili neku anketu u Zagrebu – pitali su ljude „Ko je to“, a oni su odgovorili „Nina Badrić“ – rekla je ona kroz smeh.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter