Izvor: KURIR.RS
26.01.2023 u 19:00
0

PROGOVORILA O ODNOSU SA BIVŠIM MUŽEM! Sekulićeva i Uroš razgovaraju samo o JEDNOJ temi

Pevačica Goga Sekulić progovorila je o pomirenju sa bivšem suprugom Urošem Domanovićem.

Naime, pevačica je gostovala na dodeli „Mac awards“ a došla je u pratnji kreatora Dejana Milićevića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Pevačica je progovorila o odnosu sa bivšim suprugom, o kojem se dugo spekulisalo.

– Mi smo u korektnim odnosima zbog deteta, moramo da funkcionišemo. Čujemo se svakoga dana, u vezi deteta i bićemo u kontaktu ceo život – otkrila je pevačica.

Podsetimo, Goga se od Uroša razvela prošle godine a razlog je bila loša komunikacija među njima.

– U početku su super funkcionisali na daljinu. Goga je s vremena na vreme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju. Međutim, ubrzo je takav način života počeo da utiče na njihov brak, često su se svađali. Nije bilo ljubomore, ni treće osobe, već je njihova komunikacija postajala sve gora i gora – kazao je izvor svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter