Izvor: BSC Happy
27.02.2024 u 17:03
0

IMA SE, MOŽE SE! Goga Sekulić dočekala 47. rođendan na plaži, a evo šta je dobila na poklon! (FOTO)

Goga Sekulić nedavno je najavila povratak na estradu sa novim albumom, a pre ulaska u studio rešila je da se odmori sa petogodišnjim sinom Vasilijem

Goga Sekulić nedavno je najavila povratak na estradu sa novim albumom, a pre ulaska u studio rešila je da se odmori sa petogodišnjim sinom Vasilijem Andrejem. Popularna pevačica otputovala je u Dubai, gde je i obeležila 47. rođendan. Goga je svoj divan dan dočekala na plaži, a specijalno za ovu priliku, osoblje pripremilo joj je tortu.

BSC Happy

-Obožavam sunce i more. Kao devojka sam više puta slavila rođendan u Majamiju, a kako je Dubai jedna od mojih omiljenih destinacija, rešila sam da sa sinom dođem ovde. Već dugo smo redovni gosti u ovoj zemlji, tako da nam uvek pripreme neka iznenađenja, balone, torte- rekla je atraktivna pevačica koja će sa svojim naslednikom još nekoliko dana uživati u letovanju usred zime, a onda sledi rad na dugoočekivanom albumu.

BSC Happy

-Dugo nisam objavila album i želim da svoju publiku obradujem dobrim pesmama za koji mesec. Mislim da jedan singl nije dovoljan i da ljudi koji me godinama prate zaslužuju mnogo više.

ELMA SINANOVIĆ SMUVALA 15 GODINA MLAĐEG FRAJERA! Pevačica u romansi sa kolegom!

Kako nam je pevačica rekla, njen plan je da do izlaska novih numera još dotera liniju, mada, sudeći po fotografijama iz Dubaija, retko ko bi joj našao zamerku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter