Izvor: kurir
07.04.2024 u 14:25
0

PRVI MUŽ GOCE BOŽINOVSKE PONOVO U JAVNOSTI: Pevačica mu rodila ćerku Jelenu, evo kako sada izgleda poznati kompozitor

Goca Božinovska pre braka sa Zoranom Šijanom, bila je u braku sa poznatim kompozitorom i šansonjerom Radetom Vučkovićem.

U braku sa njim dobila je ćerku Jelenu Vučković, koja je u jednom momentu krenula koracima roditelja i bavila se pevanjem.

Kako su mediji pisali, Goca je Vučkovića upoznala na nastupu u jednoj kafani na Ibarskoj magistrali, a ljubav je nakon toga planula.

JEDNA REČENICA OKONČALA BRAK HARISA I MELINE: Kap koja je prelila gorku čašu pred svim prijateljima

 

Nakon što su dobili ćerku, njihov brak je trajao tri godine, a iako su se rastali, ostali su u dobrim odnosima.

Jelena je prestala da se bavi pevanjem i retko se pojavljuje u javnosti, a na svom Instagram profilu često kači fotografijem sa svojim ocem koji se danas pojavio na Hepi televiziji.Rade je nakon dužeg vremena gostovao u jednoj emisiji, a za sve gledaoce i ljubitelje dobre muzike zapevao je kao nekad u mladosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter