Izvor: Blic
05.08.2023 u 19:19
4

RASPRODAO TRI ARENE, ALI SVE VIŠE JE ONIH KOJI NE ŽELE DA GA ČUJU: Građana potpisuje PETICIJU da se Merlinu ZABRANE koncerti, brojke samo RASTU

Bosanski pevač Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin zakazao je četiri koncerta u srpskoj prestonici.

Dok deo našeg naroda sa nestrpljenjem čeka Merlinov, sve više ima onih koji ne žele da Dervišhalidović održi koncerte u našoj zemlji zbog navodnog govora mržnje o Srbima.

Naime, 27. jula pokrenuta je peticija na sajtu peticija.online gde se nalazi fotografija bosanskog pevača sa natpisom „Nepoželjan“, kao i sve njegove izjave koje je navodno izgovorio protiv srpskog naroda, a koje nikada nisu potvrđene.

NEPOŽELJAN ZA MNOGE IPAK DOŠAO: Uprkos peticiji protiv njega DINO MERLIN usnimljen na BEOGRADSKIM ULICAMA (VIDEO, FOTO)

Za samo jedan dan potpisalo je preko 10.000 ljudi peticiju protiv Merlinovog ulaska u Srbiju. Ova cifra iz dana u dan raste, i do sada je peticiju potpisalo 44.469 ljudi, koji su se na ovaj način izjasnili da ne žele Merlinov koncert u Beogradu.

Podsetimo, Merlin zakazao je koncerte za 18. 19. 21. i 22. novembar, od kojih su tri rasprodata, a za četvrti se očekuje da će i on u rekordnom roku biti popunjen.

Inače, zakup Štark arene košta 25.000 evra, prenose mediji, što znači da Merlin samo za to ima fiksni trošak od 100.000 evra. Sve cifre tiču se 4 koncerta, jer eventualni peti ili šesti još uvek nisu zvanično zakazani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “RASPRODAO TRI ARENE, ALI SVE VIŠE JE ONIH KOJI NE ŽELE DA GA ČUJU: Građana potpisuje PETICIJU da se Merlinu ZABRANE koncerti, brojke samo RASTU”

  1. Apsolutno, treba mu zabraniti ulazak Srbiju.Kakvi koncerti, sve zabraniti.Neprijatelji nam ne trebaju , ni on, ni njegove pesme….neka je van Srbije i on njegove pesme.Nepoželjan je u Srbiji.

    2
    1
    Odgovori
  2. Treba psiholozi da objasne sta je u pitanju kod Srba po ovakvim pitanjima, sva sreca te nije kod svih i ne idu svi Srbi na taj koncert ?. Jos samo fale na koncertu piloti koji su bombardovali iz kolone izbegle ljude sa svojih ognjista i crne mambe koji su ubijali Srpske babe i dede . Znate kada kazete Rat , postoje pravi Ratovi ali i ovakvi kakve su vodili Hrvati i Muslimani , prosto covek ne zna kako bi se nazvali takvi ratovi, to nisu ratovi to je zlocin nad zlocinima , zlocinacki rat ……………….

    2
    0
    Odgovori
  3. Tako je .Kakav koncert kakve pare mu dati.A šta je sa Severinom i zašto dolaze i ko ih poziva u Srbiju
    Ajde bre Srbi osvestite se.Šta još treba da vsm
    vam se desi.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter