Izvor: lepa is recna
05.08.2023 u 19:36
0

ZAVIDE JOJ NA SREĆNOM BRAKU: Na početku su joj i roditelji zamerali što joj izabranik ima brak iza sebe

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić danas važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, ali početak njihove veze nije išao glatko.

Streljačica Ivana Maksimović  i košarkaš Danilo Anđušić svoju ljubav krunisali su brakom 2015. godine, a romantično venčanje održano je u Grčkoj, na ostrvu Santorini. Košarkaš je brzo shvatio da je Ivana žena sa kojom želi da provede ostatak života, ali lepa sportistkinja je u početku strepela. Ne samo ona, već i njeni roditelji. Razlog je, kako je kasnije i sama priznala, bio to što je Danilo prethodno već jednom bio oženjen.

NAJAVIO OKUPLJANJE EKIPE: Lazar Ristovski snima DRUGI deo filma o KRALJU PETRU

Anđušić je, naime, u svojim ranim dvadesetim stupio u brak sa svojom tada dugogodišnjom devojkom Jelenom, sadašnjom suprugom fudbalera Nenada Krstičića.

instagram/prinscreen

U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on verovatno sazreo kroz ceo taj proces. Sada se tome nasmejem i drago mi je da je završio sa mnom“, rekla je Ivana jednom prilikom za medije, a Danilo je dodao:

-„U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao na deo prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio jako mlad„.

Ivana I Danilo imaju dvojicu sinova Filipa I Uroša, od početka su želeli da svoju vezu krunišu potomstvom.

Filip je bio jako željena beba. Pre njega sam imala vanmateričnu trudnoću gde sam jedva izvukla živu glavu i to je ponelo traume sa sobom. Srećom, sa Filipom sam imala odlične doktore u koje sam imala ogromno poverenje“, ispričala je Ivana jednom prilikom

Nakon Filipa na svet je donela još jednog dečaka Uroša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter