Izvor:
04.12.2017 u 06:20
0

A ONDA JE NASTAO HAOS: Uključio se David Dragojević i upleo u sopstvenu mrežu! (foto)

Vest da je trudnoća Aleksandre Subotić, za vreme pete sezone "Parova", isplanirana, šokirala je široki auditorijum Hepi televizije.

Produkcija je rešila da obelodani da je učesnici prethodne sezone ponudila da igra igru, te da je ona na to svesno pristala.

U međuvremenu, javio se bivši takmičar Nikola Lakić koji je tvrdio da učesnica nije lagala samo gledaoce i takmičare u vili, već i svog dečka – Davida Dragojevića.

Ovom prilikom, oglasio se David u programu uživo i tvrdio suprotno:

– Što se tiče nalaza i dolaska sa Aleksandrom kod ginekologa, lično sam bio tu kada je doktor rekao da je plod "otpao", a ne da nikada nije bila trudna – rekao je David Dragojević prilikom telefonskog uključenja.

Produkcija je demantovala Davida i raskrinkala još jednu laž. Kako tvrdi, doktor je saopštio da Aleksandra NIJE trudna.

Dalila Mujić optužila je Davida za saučesništvo u prevari zajedno sa svojom devojkom i vidno potresena poručila:

– Sram te bilo, prodao si brata Dejana Dragojevića zbog prevare – vikala je učesnica.

Ostanite uz Happytv.rs i pratite rasplet događaja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter