Izvor:
04.12.2017 u 05:58
0

JAVIO SE DEJAN DRAGOJEVIĆ I POTVRDIO SVE: Aleksandra Subotić je kriva za svađe u mojoj prodici od JEDNOG MOMENTA! (foto)

Produkcija "Parova" rešila je da večeras otkrije mnoge tajne iz prethodne sezone "Parova".

Naime, prva od njih je vezana za trudnoći Aleksandre Subotić. Prema rečima Bojane Ristivojević, Aleksandra je od samog početka znala da je test za trudnoću negativan, ali je prihvatila da igra igru.

Nakon ovog saznanja, javio se bivši takmičar Dejan Dragojević i izneo svoje mišljenje:

– Jako mi je drago što ste ovo obelodanili. Samo Dalila, Dejan i ja znamo koliko smo plakali kada je objavljena vest da je Aleksandra izgubila bebu i koliku je žrtvu Dalila podnela nakon toga. Sukob između mog brata i mene je počeo kada je Aleksandra izmislila da je Dalila nju udarila u stomak i kasnije huškala Davida protiv mene. Jako mi je drago što ste napokon obelodanili pravu istinu, da se jasno vidi ko je zakuvao stvar između dva brata – bio je iskren Dragojević.

Ovo saznanje rasplakalo je pobednicu "Parova 5" Dalilu Mujić, koja je optužena za Aleksandrin pobačaj zbog udarca u stomak:

– Optužila si me da sam ti ja ubila dijete, džukelo! Dejane, da li se sjećaš da je prva svađa između Davida i tebe nastala kada je Aleksandra napala mene na bazenu da sam je napala nešto za trudnoću. Eto ko je kriv za sve, a znala je da je lažna trudnoća. Od tada je sve počelo… – plakla je Mujićeva i vikala na sav glas.

Ostanite uz Happytv.rs da saznate nove tajne pete sezone "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter