Izvor:
17.10.2018 u 06:38
0

A SAMO JE HTELA DA ZAŠTITI DRUGARICU: Kad su započeli lavinu uvreda, svi su zanemeli! Ilijana i Đorđe na ratnoj nozi! (VIDEO)

Ilijana Vagić važi za jednu od borbenijih devojaka u vili, što je dokazala želeći da odbrani svoju rijaliti drugaricu Ensiu Bajramović.

Naime, Đorđe Tomić želeo je da se opravda, što mu nije pošlo za rukom, ali nakon što je zaista učinio preljubu prema svojoj, sad već bivšoj devojci Enisi, pa je ušao u sukob sa plavokosom takmičarkom.

Ti si prema ovoj devojci ispao toliko loš, zato nemoj sad prekko nje da se kačiš na mene – vikala je Ilijana na Đoleta, ali joj ni on nije ostao dužan.

Sve šta je atraktivna takmičarka želela da istakne, jeste da uopšte nije bio džentlmenski korak tajkoji je Đole napravio:

Ti misliš da si ispao ovim gestom džentlmen, da li stvarno to misliš

Dok je šminkerka sedela sa strane i posmatrala celu situaciju, Đole i bivša Dikina ljubavnica su se prepucavali, a potom i pokrenuli lavinu uvreda.

U videu koji sledi, pogledajte kako je to bilo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter